PAN D'OR

Aparate medicale Dr. Derm Equipment

Cavital

Acest aparat de inalta performanta inglobeaza 3 aparate in unul singur oferind o solutie completa pentru remodelare corporala:

  • aparatul de radiofrecventa hexapolara corporala + radiofrecventa monopolara
  • aparatul de cavitation cu ultrasunete
  • aparatul de vacuum

Cu cele 7 brate de lucru, se pot face tratamente combinate, astfel putem combina radiofrecventa cu vacuum, ultrasunetele cu vacuum, asigurand pe langa topirea si bombardarea tesutului adipos si posibilitatea de drenare a grasimii topite; radiofrecventa monopolara pentru tratarea mai eficienta a grasimii din zona coapselor, CELULITA SI GRASIMEA NU MAI AU NICI O SCAPARE!

In plus radiofrecventa hexapolara de ultima generatie include un sistem computerizat, de reglare a temperaturii bratului de lucru in functie de parametrii setati asigurand o TEMPERATURA CONSTANTA PRESETATA DE UTILIZATOR, pentru un tratament mai eficient ne mai fiind necesar utilizarea unui termometru extern pentru verificarea temperaturii cutanate, ELIMINAND ASTFEL SI RISCUL DE A PROVOCA ARSURI TEGUMENTARE.

Aparatul este upgradabil, se poate incepe cu o varianta mai simpla, de ex. doar radiofrecventa, sau doar ultrasunetele iar ulterior se pot adauga noi module si brate. Sloganul nostru: Crestem impreuna!

Mezoforte RF-TS

Aparat de mezoterapie fara ace si radiofrecventa pentru fata si corp cu 5 brate de lucru:

Mezoterapie fara ace prin bratul de electroporation
Heptaflower RF HL – reducerea grasimii si contractie tegumentara prin bratul mare de radiofrecventa hexapolara
Heptaflower RF HS – reducerea grasimii si contractie tegumentara prin bratul mic de radiofrecventa hexapolara
Heptaflower RF ML – reducerea intensiva a grasimii prin brat monopolar

Radiofrecventa hexapolara de ultima generatie include un sistem computerizat, de reglare a temperaturii bratului de lucru in functie de parametrii setati asigurand o TEMPERATURA CONSTANTA PRESETATA DE UTILIZATOR, pentru un tratament mai eficient ne mai fiind necesar utilizarea unui termometru extern pentru verificarea temperaturii cutanate, ELIMINAND ASTFEL SI RISCUL DE A PROVOCA ARSURI TEGUMENTARE.

Mezoforte

Functii:

In timpul Mezoforezei stratul dublu de lipide, care reprezinta o bariera pentru piele este rearanjat datorita impulsurilor electrice de ordinul milisecundelor. Aceasta schimbare structurala formeaza canale pentru ingredientele active, astfel pielea absoarbe repede moleculele active ce sunt aplicate la suprafata acesteia.

CryoTyteRF contractie tegumentara

Reduce eritemul pielii si edemul interstitial caracteristic pielii afectate de celulita. Pielea tratata se contracta vizibil  cu un aspect mai "fresh" cu CryoTyte

SeptoDetox® tratarea celulitei

Tratamentele corporale sunt efectuate cu bratul unipolar Septodetox.  Incalzirea in profunzime ( care stimuleaza circulatia sanguina si limfatica in septurile tesutului interstitial) faciliteaza detoxifierea septurilor, eliminand principala cauza de formare a nodulilor de celulita.

Control computerizat al temperaturii radiofrecventei  (CTCRF)

Bazat pe monitorizarea continua a temperaturii epidermale, controleaza performanta radiofrecventei si protejeaza epidermul de supraincalazire

Nivelarea fetei

Bratul de readiofrecventa bipolar este utilizat pentru ridurile fetei si alte tratamente ce necesita un efect in straturile superficale ale pielii

Fit4surgery radiocauter 4 Mhz 50 W

  • electrozii raman reci astfel nu provoaca durere in timpul tratamentului
  • genereaza mai putina caldura in tesuturi
  • fara zone de necroza de coagulare
  • vindecare rapida
  • functie Pulsed Mode pentru  tratarea instantanee a teleangiectaziilor si vaselor mici, fara durere, fara cicatrici mai eficient decat laserul CO2
  • usor de utilizat
  • design modern, reglaj digital, afisaj cu cristale lichide
  • efecte secundare minime
  • posibilitatea atasarii pensei bipolare

Programe:

  • Cut
  • Cut and Coag
  • Haemostat (Coag)
  • High Burst (Fulguration)
  • Pulse Mode (S,M,L)

Hyperhidrozis

Scapa de transpiratia palmara si plantara.

Aparatul de iontoforeza impotriva transpiratiei palmare si plantare Pentru ce se utilizeaza aparatul Hyperhidrozis? Acest aparat se utilizeaza pentru tratarea hiperhidrozei palmare sau plantare, in limbaj uzual transpiratia excesiva a palmelor sau a picoarelor.

Afla mai multe despre Hyperhidrozis

Daca doriti sa comandati sau sa va recomandam un medic cu experienta ne puteti contacta la 0745360368 office@pandor.ro

Comanda acest produs