PAN D'OR

Lycogel - Fondul de ten medical, de camuflaj, ce iti lasa pielea sa respire!

Lycogel este primul fond de ten  medical ce combina cosmetica cu ingrijirea pielii, pentru a stimula vindecarea, a calma pielea sensibila, a rejuvena si pentru a acoperi in acelasi timp.

Fondul de ten de camuflaj si corectorul au fost initial create pentru a fi utilizate de medici imediat dupa majoritatea procedurilor cosmetice pentru a camufla semnele interventiilor si pentru a stimula o regenerare rapida si comfortabila. De cand din ce in ce mai multe persoane au inceput sa descopere beneficiile formulei produselor Lycogel, acestea l-au considerat adecvat utilizarii zilnice astfel Lycogel a ajuns un produs  utilizat zilnic ca un fond de ten de camuflaj unic, ce iti lasa pielea sa respire.

10 motive pentru care specialistul tau in piele recomanda Lyocgel

  1. Se poate aplica imediat dupa procedurile medicale
  2. Stimuleaza regenerarea pielii
  3. Reduce durerea si senzatia de arsura
  4. Nu irita pielea sensibila
  5. Non-comedogenic si hipoalergic
  6. Asigura o culoare naturala, usoara ca aerul
  7. Imbunatateste sinteza de elastina si colagen
  8. Rezistent la apa si la transfer
  9. Factor de protectie solara SPF30, protectie UVA si UVB
  10. Reduce pierderile hidrice transepidermale

Tehnologia unica Lycogel combina o baza respirabila de "Triple Silica Gel" cu LYCO-COMPLEX,  un set bine echilibrat si patentat , de ingredienti activi ce lucreaza sinergic pentru a imbunatati pielea.

Diferentele

 

Machiajul traditional pe baza de minerale, ulei si apa sufoca pielea prin astuparea porilor si oprirea ventilarii pielii.

 

Cristalele minerale, sub lupa, arata ca solzii de peste care de abia permit pielii sa respire.

Tehnologia "Triple Silica Gel " din Lycogel formeaza o matrice unica, respirabila . Structura chimica a matricei este atrasa la suprafata pielii astfel se fixeaza de aceasta oferind o baza pentru particulele fine ca pigmentii si cremele. La o analiza microscopica matricea apare ca o sita respirabila, pentru a permite aerului, apei si ingredientelor sa ajunga la piele - este ca si cum ai purta "o a doua piele".

Stilul nostru alert de viata ne obliga sa ne intoarcem la  activitatea obisnuita in cel mai scurt timp posibil, fara a etala semnele unor interventii medicale pe pielea noastra. Fondul de ten de camuflaj si corectorul Lycogel pot fi aplicate imediat dupa proceduri usurand senzatia de arsura, camufland orice contuzie, sufuziune sanguina, inflamatie sau eritem.

Sigur de utilizat imediat dupa

  • Laser fractional resurfacing, peelinguri laser, IPL
  • Chirurgie estetica, revizie de cicatrici
  • Inlaturarea tatuajelor si tratamente vasculare
  • Injectii estetice, fillere, botox
  • Peelinguri chimice, dermabraziune
  • Microneedling

Studiile clinice  au aratat ca dupa utilizarea peelingului chimic TCA 30%,  dupa ce s-a tratat doar o parte a fetei cu Lycogel, partea pe care s-a aplicat Lycogel  prezinta o recuperare mai rapida  cu 2 zile decat cea netratata.

Piele sensibila

Inainte si dupa

Acnee

Chiar si pentru cei care nu pot tolera machiajul traditional fondul de ten de camuflaj si corectorul Lycogel ofera o calmare si un remediu nonirritant in timp ce pielea arata impecabil.

Cicatrici acnee

Fondul de ten de camuflaj si corectorul Lycogel iti ofera o solutia imediata, ca tu sa te poti afisa in lume comfortabil si increzatoare.

Rozacee

In fiecare zi

Odata ce ai incercat Lycogel vei vrea sa continui cu el ca fondul  tau de ten zilnic – este pur si simplu atat de bun.

Fondul de ten de camuflaj ce respira 20 ml

Acoperire insesizabila ce rezista toata ziua!  Este disponibil in 10 nuante. Poate fi amestecat si aplicat in straturi pentru a creea o acoperire ce arata natural cu senzatia ca nu porti nimic. Vei simti cum iti imbunatateste pielea in timp ce areti impecabil. Lycogel este rezistent la apa pana la 90 de minute, in timp ce inoti, rezistent la transfer si iti va proteja fata cu factorul de protectie SPF30, fara paraben.

Corector ce respira 6ml

Corectorul ce respira ofera pigmentatie tripla pentru o acoperire mai concentrata care sterge orice imperfectiune.

Corectorul ce respira este disponibil in 4 nuante. Din nuante putine se pot fac multe!

Daca doriti sa comandati sau sa va recomandam un medic cu experienta ne puteti contacta la 0745360368 office@pandor.ro

Comanda acest produs