PAN D'OR

MD:ceuticals dermatocosmetice – dermatoceutice

  • Phytic: antiox Eye contour - crema de ochi

    Phytic:antiox Eye contour  - crema de ochi
    Secretul unui look radiant, nanotehnologia!

    Phytic:antiox Eye contour a fost special formulata pentru a trata integral problemele legate de delicata zona perioculara. Lupta impotriva semnelor de imbatranire ale pielii, combinand principii active, pentru a produce eficient actiuni antioxidante, de hidratare, fermitate, drenaj si depigmentare. Creste vitalitatea si luminozitatea pielii, reducand semnele de imbatranire, stergand orice urma de linii fine, pungi si cearacane

    Principii active:

    Depigmentare (acid fitic)
    Agent de depigmentare adecvat pentru tratamentul zonelor delicate si sensibile. Opreste productia de melanina, reduce cearcanele si creste luminozitatea. Cu o actiune hidratanta, sterge liniile fine, netezind zona perioculara.

    Antioxidant si hidratare (Coenzima Q10, Collagen hidrolizat):
    Antioxidant puternici cu proprietati regenerative, restructurante, hidratante. Netezeste si repara zona perioculara, eliminand liniile de expresie si ridurile, realizand un efect tensor. Produce un efect de umplere, redefinind conturul ochilor.

    Fermitate (Argireline)

    Hexapeptide that effectively eliminates eye contour expression wrinkles produced by the repetition of muscle contractions, through a
    double action: interrupting the action of neurotransmitters responsible for the facial muscles contraction (producing periocular muscle myorelaxation) and stimulating fibroblast activity and reconstructing the collagen and elastin matrix (producing a lifting effect).

    Drenaj si actiune decongestionanta

    (Artemia extract, Extras de radacina de Panax Ginseng)
    Reduce semnificativ volumul pungilor de sub ochi, rejuvenand aspectul. Cu efectul sau revitalizant si energizant, ofera energie celulei, stimuland metabolismul si inhiband procesul de imbatranire a pielii.

  • X:treme skin renewal

    X:treme skin renewal

    Regenerare extrema pentru o piele perfecta!

    Formulata cu Celule Stem vegetale si factori de crestere epidermali, X:treme Skin renewal activeaza mecansimul de reparare celulara, protejand viata celulelor, reparand astfel pielea din interior.

    Datorita formulei inovatoare, X:treme Skin renewal, asigura o importanta putere de regenerare, ce reactiveaza activitatea celulara si reface lipidele, oferind astfel nivele inalte de hidratare, energetice si de fermitate.

    Celulele Stem vegetale sunt capabile sa protejeze si sa reactiveze proprille celule stem epidermale, stimuland activitatea fibroblastilor si a keratinocitelor in producerea de colagen si elastina, ce vor intari structura conjuctiva a tesutului, imbunatatind textura si calitatea pielii.

    Contine de asemenea acid hialuronic, un component natural al pielii cu capacitatea sa unica de a retine de 1000 de ori greutatea sa in apa. Aceasta proprietate permite acidului hialuronic sa asigure celulelor o hidratare profunda si o activitate de lubrifiere. Restructureaza fibrele de colagen, creste elasticitatea pielii si elimina ridurile.

    Indispensabila dupa aplicarea melan:off, acest produs este esential pentru a oferi pielii toate ingredientele active, de care are nevoie, pentru a reface

  • 3D Moisturizing sun screen protection

    3D Moisturizing sun screen protection

    Formula perfecta pentru o protectie solara completa!

    Radiatiile solare pot produce peroxidarea lipidelor din membrana celulara, generand radicali liberi ce vor stimula productia excesiva de melanina de catre melanocite.

    3D Moisturizing sun screen protection ofera o protectie completa impotriva radiatiilor daunatoare, si este adecvata pielii delicate, deasupra cicatricilor sau in zonele unde s-a intervenit chirurgical, s-a efectuat un peeling sau laser…etc.

    Principii active:

    Actiune de protejare
    Combina innovator filtrele fizice (dioxid de titan si oxid de zinc) pentru a obtine protectie completa in fata oricarei agresiuni ambientale. Aceste filtre reflecta selectiv radiatiile UVA si UVB, oprind actiunea de imbatranire prematura a pielii,
    aparitia petelor pigmentare si a arsurilor  cutanate.

    Actiune de hidratare, de refacere, antioxidanta
    Formula include de asemenea ingrediente hidratante, antioxidante si regeneratoare ( niacinamide, vitamina E, panthenol…) ce vor imbunatatii sistemul imunitar al pielii ce va preveni aparitia ridurilor si a linilor de expresie, mentinand finetea, luminozitatea pielii.

    Cu scopul de a obtine si de a mentine rezultate de lunga durata dupa tratamente depigmentante, este esential ca in timpul si dupa aplicarea tratamentului sa utilizam crema 3D Moisturizing sun screen protection, pentru a proteja pielea de agresiunea luminii si a evita activarea tirozinazei si inceperea ciclului de producere a melaninei.
  • melan:off maintenance cream (30g)

    melan:off maintenance cream (30g)

    Pentru o piele perfecta!

    Actiune depigmentanta, exfolianta si antioxidanta

    melan:off maintenance cream asigura eliminarea permanenta a petelor si mentinerea rezultatelor datorita formulei sale, ca si in cazul melan:offTM intensive mask, are efecte de albire, exfoliere si antiooxidante

    Actiune protectiva

    melan:off maintenance cream incorporeaza de asemenea si filtre chimice si solare, de inalta performanta, protejand pielea de radiatiile solare si evita activarea tirozinazei care incepe ciclul de productie a melaninei, ca un mecanism de protejare impotriva acestora.

  • Md:ultrasense cleanser (200 ml)

    Md:ultrasense cleanser (200 ml)

    Lapte demachiant, hidratant, antioxidant si regenerator pentru curatare faciala.
    Protejeaza pielea impotriva factorilor de stress, redandu-I in acelasi timp luminozitatea.

    Ingredinete actice:
    • Alfa Tocoferil
    • Ulei de Jojoba
    • Ceramide
    • Vitamina E
    • Acid Linoleic

  • Md:multiactive firming toner (100 ml)

    Md:multiactive firming toner (100 ml)

    Formula bogata ce reda tonusul, decongestioneaza, calmeaza, hidrateaza si regenereaza pielea, micsorand dimensiunea porilor.

    Ingredinete actice:
    • Niacinamida
    • PCA de sodium
    • Alantoin
    • Acid lactic
    • Hammameis
    • Aloe Vera

Daca doriti sa comandati sau sa va recomandam un medic cu experienta ne puteti contacta la 0745360368 office@pandor.ro

Comanda acest produs