PAN D'OR

melan:off Solutia definitiva si eficienta pentru hiperpigmentarile de origine melanocitara

melan:off  este un tratament topic depigmentant pentru eliminarea sau atenuarea hiperpigmentarii de origine melanocitara, rapid, sigur si eficient

Pentru a avea eficienta maxima, combina sinergic diferitele metode de albire, inhiband melanogeneza in diferite etape.
De asemenea are un efect exfoliant care accelereaza procesul de regenerare celulara, producand descumarea epidermului, eliminand astfel melanina localizata in keratinocite albeste tonul pielii.

Combinatia de ingredienti activi cu antioxidanti  impotriva radicalilor liberi cresc luminozitatea pielii, uniformizeaza tonusul pielii , redandui acestetia finetea si elasticitatea.
Includerea de filtre solare garanteaza rezultate de lunga durata prevenind reaparitia petelor.
melan:off este un tratament complet si versatil ce include tratamentul din cabinetul doctorului si tratamentul ce urmeaza a fi aplicat acasa, special creat pentru a atinge rezultate de lunga durata de eficacitate maxima.

Etapa 1: melan:off whitening peel

Peelingul de albire

Regenerare celulara intensiva

Stratul cornos al pielii, datorita permeabilitatii scazute se comporta ca o bariera reala impotriva penetrarii ingredientelor active.  In vederea obtinerii unor rezultate optime in tratamentele depigmentante este esentiala prepararea pieli, in prealabil, cu un peeling usor, la nivel epidermului. Eliminand celulele moarte de la suprafata pielii facilitam penetrarea principilor activi.
melan:off whitening pell (peelingul de albilre) maximizeaza penetrarea principilor activi datorita actiunii sale exfoliante, activeaza reinoirea celulara, reduce imperfectiunile obtinand o nuanta uniforma a pielii. Combinarea diferitilor ingredienti si acizi contribuie la obtinerea unui tegument luminos, uniform si tanar. Melan:off whitening peel este eficient in hiperpigmentarile melanice epidermale datorita efectului sau de albire, keratolitic si chelator.

Ingredienti activi:

Acidul azelaic
Inhiba actiunea tirozinazei in procesul de melanogeneza (producia de melanina). De asemenea are proprietati antioxidante, fiind un neutralizant al radicalilor liberi de oxygen. Normalizeaza keratinizarea foliculior descuamand stratul cornos al pielii.

Acidul salicylic
Cu efectele sale keratolitice si exfoliante descuameaza suprafata pielii, reducand imperfectiunile si restabilind finetea, textura si chiar si coloratia pielii.

Alantoina
Cu proprietati regenerative intensive, stimuleaza reinoirea celulara, acordand pielii nivele inalte de hidratare si finete.

Etapa 2: melan:off intensive mask

Inhibarea melanogenezei

melan:off intensive mask produce o albire eficienta a pielii, elimina imperfectiunile de origine melanocitara, inhiband melanogeneza in toate stadiile ei, preservand in acelasi timp integritatea melanocitelor.

Principii active:

Actiune depigmentanta
O combinatie de principii active de inalbire (acidul azelaic, acidul kojic, alpha arbunine, butylresorcinol…). Produce o actiune intensiva de depigmentare, stopand sau intarziind melanogeneza prin:

  • inhibarea reversibila a actiunii tirozinazei, stopand formarea dopaquinonei
  • blocheaza actiunea dopatautomerazei de producere a eumelaninei (cloarea maro sau neagra)
  • inhiba transferul melanosomilor de la melanocite  la keratinocitele epidermale, eliminand imperfectiunile datorita procesului de protectie celulara impotriva radiatilor UV.

Actiune exfolianta
Are o actiune exfolianta asupra pigmentului de la suprafeta pielii, acelerand procesul natural de descuamare celulara si reinoire celulara, eliminand melanina localizata in keratinocite prin exfolierea celulelor moarte care conduce la disparitia petelor pigmentare.

Actiune antioxidanta si revitalizanta
Combinatia de principii active antioxidante si anti-radicali liberi (DMAE, Vitamina C, E & B3, Retinyl Pamitate, Bisa bolol…) protejeaza pielea prin stimularea sintezei de colagen si elastina, oferind fermitate, elasticitate, hidratare si luminozitate pielii.

Actiune calmanta
Combinatia de extracte vegetale ce asigura o actiune calmanta, regeneratoare si de hidratare

Etapa 3: melan:off maintenance cream

Crema de mentinere a rezultatelor

Procesul de inhibitie a tirozinazei este un process reversibil. Dupa tratament enzima va incepe sa produca melanina din nou. Din acest motiv pentru a obtine rezultate bune si persistente, ingredientele de albire trebuie aplicate repetitiv pe o perioada lunga de timp.

Principii active:

Actiune depigmentanta, exfolianta si antioxidanta
melan:off maintenance cream asigura eliminarea permanenta a petelor si mentinerea rezultatelor datorita formulei sale, ca si in cazul melan:offTM intensive mask, are efecte de albire, exfoliere si antiooxidante

Actiune protectiva
melan:off maintenance cream incorporeaza de asemenea si filtre chimice si solare, de inalta performanta, protejand pielea de radiatiile solare si evita activarea tirozinazei care incepe ciclul de productie a melaninei, ca un mecanism de protejare impotriva acestora.

Etapa X: X:treme skin renewal

Regenerare extrema pentru o piele perfecta

Dupa aplicarea melan:off, acest produs este esential pentru a oferi pielii toate ingredientele active, de care are nevoie, pentru a reface nivelul de hidratare, producand o regenerare intensiva ce reda pielii elasticitatea si finetea.

Formulata cu Celule Stem vegetale si factori de crestere epidermali, X:treme Skin renewal activeaza mecansimul de reparare celulara, protejand viata celulelor, reparand astfel pielea din interior.

Datorita formulei inovatoare, X:treme Skin renewal, asigura o importanta putere de regenerare, ce reactiveaza activitatea celulara si reface lipidele, oferind astfel nivele inalte de hidratare, energetice si de fermitate

Celulele Stem vegetale sunt capabile sa protejeze si sa reactiveze proprille celule stem epidermale, stimuland activitatea fibroblastilor si a keratinocitelor in producerea de colagen si elastina, ce vor intari structura conjuctiva a tesutului, imbunatatind textura si calitatea pielii.

Contine de asemenea acid hialuronic, un component natural al pielii cu capacitatea sa unica de a retine de 1000 de ori greutatea sa in apa. Aceasta proprietate permite acidului hialuronic sa asigure celulelor o hidratare profunda si o activitate de lubrifiere.

Restructureaza fibrele de colagen, creste elasticitatea pielii si elimina ridurile.

3D Moisturizing sun screen protection

Formula superlativa pentru o protectie completa solara

Radiatiile solare pot produce peroxidarea lipidelor din membrana celulara, generand radicali liberi ce vor stimula productia excesiva de melanina de catre melanocite.

Cu scopul de a obtine si de a mentine rezultate de lunga durata este esential ca in timpul si dupa aplicarea tratamentului sa utilizam crema 3D Moisturizing sun screen protection, pentru a proteja pielea de agresiunea luminii si a evita activarea tirozinazei si inceperea ciclului de producere a melaninei.

3D Moisturizing sun screen protection ofera o protectie completa impotriva radiatiilor daunatoare, si este adecvata pielii delicate, deasupra cicatricilor sau in zonele unde s-a intervenit chirurgical, s-a efectuat un peeling sau laser…etc.

Principii active:

Actiune de protejare
Combina innovator filtrele fizice (dioxid de titan si oxid de zinc) pentru a obtine protectie completa in fata oricarei agresiuni ambientale. Aceste filtre reflecta selectiv radiatiile UVA si UVB, oprind actiunea de imbatranire prematura a pielii,
aparitia petelor pigmentare si a arsurilor  cutanate.

Actiune de hidratare, de refacere, antioxidanta
Formula include de asemenea ingrediente hidratante, antioxidante si regeneratoare ( niacinamide, vitamina E, panthenol…) ce vor imbunatatii sistemul imunitar al pielii ce va preveni aparitia ridurilor si a linilor de expresie, mentinand finetea, luminozitatea pielii.

Daca doriti sa comandati sau sa va recomandam un medic cu experienta ne puteti contacta la 0745360368 office@pandor.ro

Comanda acest produs